perjantai 26. marraskuuta 2010

Chorizo pasta


Haettiin jotain suhteellisen helposti tehtävää mutta kuitenkin ei ihan jokapäiväistä ruokaa, ja tähän päädyttiin. Ei vie pahasti aikaa, ja voi räätälöidä oman maun mukaan. Alla olevia määriä ja lihalajia voi muokkailla oman maun ja lihan saatavuuden mukaan.
  • Tuorepastaa 500 g
  • Chorizo 200-300 g (voi käyttää myös muuta mausteista makkaraa)
  • Sipuli 1 kpl
  • Kerma 2 dl
  • Kananmunan keltuainen 3 kpl
  • Oliiviöljy 1 rkl
  • Suolaa ja pippuri
Makkaran voi pilkkoa jo etukäteen, jos ruuan tekee esim vieraiden tultua. Keitetään pasta, joka ei vie kuin 2-3 minuuttia. Samalla annetaan sipulille kyytiä paistinpannulla, perään makkarat. Ja kuten meillä tapana on, lopuksi kaikki kaadetaan samaan kattilaan. Päälle kerma johon on sekoitettu kolmen mukan keltuaiset. Annetaan vielä olla kattilassa tovin että muna hieman jämäköityy.

Suosittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti